Nytårsbrev

Kære medlemmer

Godt nytår til jer alle.  Jeg håber, I alle er kommet sunde og friske igennem både jul og nytår uden at corona’en har påvirket jeres planer og arrangementer.

Vi havde jo håbet, at corona-epidemien var et overstået kapitel i vores liv og at vi med alle vaccinationerne var kommet ’helskindede’ igennem – MEN således skal det åbenbart ikke være.
Heldigvis lyder det fra Sundhedsstyrelsen, at vi kan se en ende på Omicron-smitten i løbet af februar/marts.  Det må vi håbe er rigtigt, for det ville være rigtigt dejligt hvis vi lørdag den 12. marts igen vil kunne mødes og se hinanden i øjnene. 
Det er så længe siden!

Jeg synes dog, at vi igennem dette corona-år har afprøvet flere ting bl.a.:

  • I marts prøvede vi for første gang at afholde et digitalt møde.  Tema for dette møde var børnetegning og eventyr – er der en sammenhæng?

Det var rigtigt dejligt at så mange havde mod på og lyst til at gå digitalt og være med. 
TAK for det.

  • I sommer blev jeg kontaktet af en journalist, som ønskede et interview til den netbaserede radio ’Den2Radio’.  I september blev interviewet lagt på nettet.  I vil kunne finde udsendelsen på ’den2radio.dk’.  I søgefeltet kan I skrive ’børnetegninger’, og finder I frem til Udsendelser d. 11.-17. september 2021 og her vil i kunne finde Kunsttimen med Grete Binger – om børnetegninger.  Interviewet tager 30 minutter.
  • Vi har igennem efteråret lagt små ’klip’ på Facebook med forskellige temaer om børnetegninger.

Året 2021 bød også på stormøder, som vi kender dem:

  • I september kunne vi holde møde på vanlig vis på VUC i Lyngby.

Tema for dette møde var streger fra en syg tid.  Vi havde, som I ved, af Kunstmuseet ARoS fået doneret en meget stor samling corona-tegninger, som ARoS havde modtaget fra skoler i hele Danmark efter den første nedlukning i foråret 2020.

  • I november holdt vi igen møde – denne gang var temaet ’børns portrætter – før og nu’.

Dette tema efterfulgtes med en fælles udflugt til Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor vi så udstillingen ’Portræt NU! for børn’.

Vi har igennem dette corona-år forsøgt at fortsætte med vores forskellige aktiviteter. 
Vi afholder fortsat vores ’fyraftensmøder’ i Roskilde for jer medlemmer.  Desværre har vi et par gange måttet lave corona-aflysning.

Der har i år været så stor interesse for at lære børnetegningsanalyse, så vi kunne starte et grundkursus i september.  Efterfølgende har der været forespørgsler om deltagelse. 
Vi håber igen at kunne samle et nyt hold i sommeren 2022.
Vi arbejder benhårdt på at skaffe spændende tema’er i foråret om børn og deres tegninger.

Så snart vi har aftaler på plads, vil I blive orienteret:

På bestyrelsens vegne sendes I mange varme nytårshilsener

Grete Binger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *