Udflugt til Statens Museum for Kunst den 5. februar

Kære medlemmer i CAB – Center for Analyse af Børnetegninger.
Som jeg skrev i nytårsbrevet til jer, er vi så heldige, at Kis Henriksen kommer til os i CAB lørdag den 18. marts og fortæller om sit arbejde med KUNSTEN AT FORME ET SPROG – et koncept, som omfatter brug af både kunstpædagogiske og kunstterapeutiske metoder.
Kis gjorde os opmærksomme på en udstilling på Statens Museum for Kunst, hvor de aktuelt har en udstilling med kunstnere fra det tidligere Jugoslavien ’Forbindelser – danske kunstnere fra det tidligere Jugoslavien – Krig, migration, asylpolitik og følelsen af hjem. Syv toneangivende danske kunstnere fra det tidligere Jugoslavien indtager SMK med deres politiske og dybt personlige kunstværker’.
NEJ, det er ikke børn, som har tegnet….
MEN udstillingen lægger sig smukt til vores tema om flygtningebørn i denne sæson – og som sådan ’danner den bro’ til Kis Henriksens møde hos os i marts om hendes arbejde med flygtningebørn og deres voksne.


HVIS du har tid, lyst og lejlighed, foreslår vi at mødes på
Statens Museum for Kunst søndag den 5. februar kl. 13.

Så kan vi sammen fordybe os i kunstværkerne og efterfølgende kan vi nyde hinandens selskab over en kop kaffe el.lign. Vi ’plejer’ at have en hyggelig eftermiddag, når vi tager på udflugt sammen.
Du kan se mere om udstillingen ved at gå ind på SMK’s hjemmeside https://www.smk.dk
Giv mig en melding på SMS, hvis du har lyst til at deltage – min mobil er 2679 5848.

Endelig har jeg den glæde at fortælle jer, at en af landets førende grafologer Jens Windeleff har lovet at komme og fortælle os om grafologisk tolkning af børnetegninger. Titlen på hans foredrag er ‘Analoge tolkningsprincipper i grafologien og i analyse af børnetegninger’. 
Han kommer til os på VUC lørdag den 13. maj, hvor vi også afholder vores 20. generalforsamling. I vil høre mere herom senere.

Til slut i dette brev vil jeg lige oplyse jer om, at Simon Lereng Wilmont er nomineret til en Oskar-pris med sin nye film fra Ukraine om børn på et børnehjem – ’House made of Splinters’. Simon fortalte os om sit arbejde med sine dokumentarfilm, i forbindelse med at vi så hans film ’Igors Krig’. STORT TILLYKKE til Simon fra os med et lige så stort HELD OG LYKKE.
Måske vi kan mødes og se Simons film ved en senere lejlighed.

Jeg håber, I kan afse tid og har lyst til at mødes på Statens Museum for Kunst lørdag den 5. februar kl. 13.

På bestyrelsens vegne
mange varme hilsener fra
Grete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *